VW ID.3 може да се поръчва и у нас

11 September 2019 15:27
VW ID.3 може да се поръчва и у нас
Източник: Volkswagen
Серийната версия на първия масов електромобил на Volkswagen – ID.3, дебютира на салона във Франкфурт тази седмица, а компанията припомни, че от май да приема поръчки за специалното дебютно издание на модела, което ще е в ограничен тираж – ID.3 1st.

Неангажиращата предварителна резервация трябва да е придружена от депозит от 1000 евро, а от есента тази резервация може да бъде придвижена към етап поръчка при дилърите на VW и конфигуриране на електромобила.

Естествено, основната цел на тези резервации беше да се сондира интереса на клиентите към ID.3, тъй като VW Group залага изключително много на електрическите си модели, тъй като имиджът й пострада сериозно след глобалния скандал „Дизелгейт”, който избухна през 2015 година, когато стана ясно, че гигантът продава дизелови двигатели със софтуеър, който осигурява неверни данни при тестовете за вредни емисии.

Предварителната резервация на ID.3 може да се направи и у нас също с депозит от 2000 лева. Засега е известна само цената на базовата версия на електромобила, при това за германския пазар – под 30 000 евро.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ