Откритият Corvette идва на 3 октомври

21 September 2019 11:39
Откритият Corvette идва на 3 октомври
Източник: Chevrolet
Откритият Corvette идва на 3 октомвриОткритият Corvette идва на 3 октомври
Представянето на кабрио версията на новия Corvette ще се състои на 3 октомври, като ден по-рано Chevrolet ще покаже колата на сайта си в интернет. Премиерата за публиката ще е в Космическия център „Кенеди” на остров Мерит във Флорида.

Засега е потвърдено, че на представянето ще говори представител на Chevrolet, дори се смята, че това може да е босът на GM Мари Бара, като ще присъства и астронавт, чието име също е тайна, а знаете интересната история на Corvette и астронавтите.

Дневният билет за възрастни в космическия център е 57 долара и представянето на кабриото ще е допълнителна атракция.

Предполага се, че цената на тази версия ще е около 60 000 долара и продажбите започват догодина. Също като купето и кабриото е със средноразположен двигател, но за разлика от предшественика си ще е с хардтоп, а не сгъващ се гюрук.

Задвижването е същото като при купето – 6,2-литров V8 бензинов двигател с базова мощност 490 конски сили, който работи с 8-степенен автоматик с два съединителя.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ