Кога ще дойде електрическият SUV Mustang?

07 October 2019 09:30
Кога ще дойде електрическият SUV Mustang?
Източник: US Cars
През януари 2018 Ford оповести плановете си да лансира електромобил с повдигнато окачване, като обещанието беше, че през 2020 компанията ще събира поръчки за кросоувъра. Моделът бързо нашумя след подсказванията, че ще има дизайн, близък до този на хита Mustang.

А през август тази година един от шефовете на компанията предсказа, че моделът може да бъде представен през ноември. Сега идват още спекулации, че това наистина може да се случи на салона в Лос Анжелис другия месец.

Но няма официална информация, няма изтичане на данни, става въпрос само за предположения. В същото време официалната позиция на Ford е, че компанията „няма новини относно плановете си за изложението в Лос Анжелис”.

Първоначално във Ford смятаха да кръстят модела Mach1, но негативните реакции сред потенциалните клиенти и фенове на марката се оказаха твърде силни и вече се търси ново име. Предполага се, че моделът ще бъде лансиран в два варианта по отношение на пробега с една зареждане – 484 км за базовия и до 600 за по-скъпата версия.

И тъй като шоуто в Лос Анжелис не остана много време, то по-вероятно е моделът да бъде представен догодина, а поръчките да са за коли за моделната 2021, което ще изпълни оригиналното обещание.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ