VW показа рендъри на Golf 8

10 October 2019 12:10
VW показа рендъри на Golf 8
Източник: TopGear
Папараците вече успяха да заснемат новия Golf 8 по време на изпитания, при това с минимален камуфлаж, но сега VW официално подсказва как ще изглежда моделът. Все пак появата на следващия Golf е голяма новина в автомобилната индустрия от 40 години насам, при това в годината, в която електрическият ID.3 заяви претенции да измести Golf като двигател на прогреса на гиганта.

Първото поколение на Golf дебютира през 1974 година и до днес са продадени над 35 милиона бройки от модела.

Серийната версия на Golf 8 ще бъде представена на 24 октомври, а сега компанията показва с официални рендъри как ще изглежда екстериорът и интериорът на новия модел.

Естествено, като го погледнете отвън веднага ще познаете, че това е Golf – такава е била и целта на дизайнерите, но има и акценти от ID.3 и GTI-версията на 7-ото поколение на модела.

Кадрите, показващи интериора са по-интересни. Можем да очакваме, че във VW са се отказали от многото бутони и са ги заменили с голям тъчскрийн и изцяло дигитален кокпит. Освен това, вече се прокраднаха и обяснения за „дигитализация и свързаност”.

До премиерата останаха две седмици, което е напълно достатъчно за още слухове и очаквания.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ