Toyota подготвя най-мощния RAV4

11 October 2019 13:15
Toyota подготвя най-мощния RAV4
Прочетете повече за:
ToyotaRAV4хибридкросоувър

Компанията Toyota публикува предварителна снимка на най-мощната версия на кросоувъра RAV4, като намекна, че тя ще получи хибридно задвижване. Японците очаква, това да бъсе и една от най-търсените модификации на популярния модел.


Към момента най-мощната версия на RAV4 също е хибрид, като в основата му е 2,5-литров бензинов двигател, на когото помагат два електрически мотора. Съвкупната мощност на задвижващата система е 222 к.с., като се очаква тя да бъде в основата новата версия на модела.

 

Промените ще засегнат батериите, тъй като сегашните са никел-металхидридни. Те ще бъдат заменени с литиево-ионни, като това ще позволи увеличение на мощността до над 250 к.с. Засега обаче от Toyota не споменават конкретни данни.

 

Автомобилът ще получи специален цвят Supersonic Red, а също така и различно оформление на предната част. Кросоувърът ще има вертикални дневни фарове, нова решетка на радиатора, променена броня и допълнителни хромирани елементи.

 

Най-мощната модификация на Toyota RAV4 ще дебютира на 20 ноември в рамките на автосалона в Лос Анджелис. Тогава ще бъдат обявени и пълните характеристики на кросоувъра.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ