Серийният Alfa Romeo Tonale идва

14 October 2019 12:03
Серийният Alfa Romeo Tonale идва
Източник: Autopareri.com
Серийният Alfa Romeo Tonale идваСерийният Alfa Romeo Tonale идва
Компактният SUV на Alfa Romeo – Tonale, е все по-близо до серийно производство. Концептът беше показан по-рано тази година на салона в Женева, а сега се появиха и първите снимки на серийната версия. От италианската марка не коментират достоверността на тези кадри, но приликата им с концепта е поразителна.

Естествено, серийната версия не е толкова бляскава колкото концептуалния модел, но сивият Tonale на снимките демонстрира някои класически за Alfa дизайнерски решения – радиаторната решетка и оформлението на купето са идеални примери за това.

Tonale ще е по-малък от Stelvio и ще е пряк пазарен съперник на BMW X1/X2, Audi Q3 и Volvo XC40. Но за разлика от Stelvio и седана Giulia, които са със задно предаване, Tonale е изграден върху платформа с предно предаване, но все още няма потвърждение коя точно платформа са използвали в Alfa Romeo.

Италианците обещават мек хибриден вариант на Tonale, като в основата му ще е 2-литров бензинов турбо мотор, като моделът ще се предлага както в Европа, така и в Щатите.

Премиерата на серийния Tonale трябва да стане факт към края на тази или в началото на следващата година.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ