Последно подсказване за Golf 8

23 October 2019 06:34
Последно подсказване за Golf 8
Източник: Volkswagen
Премиерата на новия VW Golf 8 е утре вечер, така че днес е време за последния тийзър за модела – да се насладим на формите на новите стопове на бестселъра на компанията.

Естествено, дизайнът на осмата генерация на Golf е еволюция на това, което компанията представи при 7.5 поколението – сериозният фейслифт на седмата генерация, но сега определено Golf става по-лесно различим в трафика.

Предполага се, че дори и базовите версии на Golf ще получат LED-светлини, а традиционният надпис Golf под левия стоп вече има ново място – под осъвременената емблема на VW в средата на капака на багажника, като това решение вече се използва при фейслифта на Passat и T-Roc.

Новото поколение на Golf ще се предлага в по-малко варианти на каросерията – тривратата версия, както и миниванът Sportsvan остават в миналото, а след шестото поколение на модела отпадна и кабриото. Но пък негов духовен наследник се явява откритата версия на T-Roc, като този вариант на модела получава нееднозначни оценки.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ