15 от най-грозните концепции

28 October 2019 07:00
15 от най-грозните концепции
15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции15 от най-грозните концепции
Дизайнерите експериментират с нови форми, пропорции и функции чрез концептуалните автомобили. Разбира се, не винаги всичко се получава по план, а резултатите понякога са меко казано лоши. Днес сме подбрали 15 от най-грозните концепции на коли, като списъкът далеч не е изчерпателен и бихме се радвали да чуем и вашите предложения.

Chrysler Imperial

Концептът Imperial от 2006 г. беше просташкия опит на Chrysler да копира Rolls-Royce Phantom, използвайки същите пропорции и начин на отваряне на вратите. Опитът им не пожъна успех, понеже визията на колата не беше особено впечатляваща, а опитът за копиране на Phantom бе просто безвкусен.

Kia KCV-II

KCV-II представлява компактен пикап с много странни линии и странни сребърни елементи отзад. Определено не е най-красивото нещо на света, но поне има летящи врати, които добавят … стил?

Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Доста странно и сложно име, но не по-странно от самата кола. Тази концепция прилича на седан на стероиди, чийто пропорции са разтегнати в абсолютно грешната посока.

BMW X Coupe

Концепцията на BMW X Coupe прилича на странна смесица между 1-series от края на 2000-та година и Alfa Romeo SZ. Пропорциите са странни, а предницата не е от най-красивите.

Aston Martin Lagonda SUV

Повечето пъти, дизайните на Aston са прекрасни, но не и в този случай. Този кросоувър бе представен на автосалона в Женева през 2009 г. с името Lagonda SUV. Не бихме казали, че е чак толкова грозен, но не може да се сравнява с предстоящия Aston Martin DBX.

Dodge Super8 Hemi

Super 8 вкарва прекалено много дизайнерски елементи в едно превозно средство. Огромна предница с формата на кръст, летящи врати и ексцентрично предно стъкло. Резултатът е … оставяме преценката на вас. Единственото хубаво нещо в този автомобил е двигателят Hemi.

Volkswagen Concept-A

Concept-A е необичайна смесица между пясъчно бъги и четириврат кросоувър. Както виждате, резултатът не е идеален.

Acura Advanced Sedan

Освен странните си пропорции, седанът Acura Advanced има редица странни стилистични сигнали, които ни оставят да се чудим, как изобщо е успял да напусне чертожната дъска в дизайнерския център.

Aurora Safety Car

Този автомобил, ако можем да го наречем така, бива създаден от католически свещеник през 50-те, като най-забележимите елементи в него са необичайните линии и странните форми на купето.

Honda Fuya-Jo

Fuya-Jo е градско транспортно средство, което прилича на герой от поредицата Star Wars. Огромното пространство между предното стъкло и фаровете и миниатюрните гуми не са особено привлекателни.

Buick Signia

Концепцията за практичен хечбек на американската компания Buick, изглежда като кръстоска между Bentayga и смачкано Maserati Quattroporte от 2005г.

Kia KCV4

Концепцията за пикап на Kia от 2005 г. изглежда доста нормално навсякъде, освен отпред. От Kia са решили, че имплементирането на малък хечбек в масивната предна броня на пикапа е добра идея, но реалността е малко по-горчива. Въпреки това, колата не изглежда чак толкова зле.

Pontiac Aztek

Не бихме казали, че серийната версия на Aztek е особено красива, но в сравнение с концепцията е направо прекрасна. Оставяме коментара за джантите на вас.

Ford Mustang "Rambo"

Rambo беше един от няколкото прототипа с които компанията експериментира през 1990 г. Честно казано, бихме го определили като евтин и безвкусен бодикит.

Volkswagen Polo by Colani

В този случай, класическите и прости форми на VW Polo, биват преобразени от италианския дизайнер Луиджи Колани, а резултатът е превозно средство, което прилича на жаба. Не сме особено впечатлени.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ