Семпъл фейслифт за BMW M5

05 November 2019 13:47
Семпъл фейслифт за BMW M5
Източник: TopGear
Семпъл фейслифт за BMW M5Семпъл фейслифт за BMW M5Семпъл фейслифт за BMW M5Семпъл фейслифт за BMW M5Семпъл фейслифт за BMW M5
В средата на жизнения цикъл на BMW M5 баварската компания подготвя фейслифт на впечатляващо бързия и мощен седан, но кадрите от тестовете показват, че промените по колата ще са много внимателни.

Най-добрата новина за традиционалистите ще е, че най-вероятно М5 ще запази размерите на радиаторната си решетка, за разлика от 7-ата серия и предстоящата нова 4-а серия. Но пък промените ще обхванат формата на фаровете на М5, като ще има и нова предна броня.

Като цяло, дизайнът на М5 няма да се промени кой знае колко, с оглед на сериозния апетит на 4,4-литровия V8 двигател с две турбини за свеж въздух, то предната броня ще остане „отворена” и ще служи за насочване на повече въздушни потоци в помощ на охлаждането.

Отзад ще има нови стопове и най-вероятно без промени по задната броня.

Но пък промените в интериора ще са по-сериозни – очаквайте нов и по-голям дисплей, както и нов и по-голям екран за водача. Колата ще се предлага в нови цветове, с нови джанти и нови варианти на интериорните нива на оборудване.

Отделно ще има и модернизиране на най-новите функции, свързани с безопасността и елементите от системата за автономно движение.

По отношение на мощността, таванът, постигнат от М5 Competition – 625 конски сили, няма да бъде надскочен, тъй като не са планирани промени по актуалния двигател S58.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ