Новият Range Rover също минава на ток

08 November 2019 07:59
Новият Range Rover също минава на ток
Новият Range Rover също минава на токНовият Range Rover също минава на токНовият Range Rover също минава на ток

Новото поколение на Range Rover ще се появи през 2021 г., като силно ще се отличава от настоящия модел. Това се отнася не само за интериора и екстериора, но и за задвижващите системи, твърдят колегите от AutoExpress.


Освен с традиционните бензинови и дизелови двигатели всъдеходът ще се предлага и с хибридна задвижваща система, която ще се зарежда от електропреносната мрежа. Ще има и изцяло електрическа модификация.

 

Като цяло, новият Range Rover ще бъде технически най-съвършеният модел в историята на британската марка. А също така и най-комфортният, тъй като конкуренцията в сегмента на луксозните всъдеходи през последните години става все по-жестока. Свои модели в този клас представиха Bentley и Rolls-Royce, а Mercedes-Benz готови огромен SUV под бранда Maybach.

 

Според информациите до момента, електрическата версия Range Rover ще получи два електромотора - по един на всяка ос. Капацитетът на батериите ще бъда около 100 кВт/ч, което ще позволи на големия и тежък електрически модел да изминава около 500 км с едно зареждане.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ