Ралф: Люис може да задмине Михаел

08 November 2019 09:17
Ралф: Люис може да задмине Михаел
Източник: TopGear
Люис Хамилтън вече има 6 световни титли във Формула 1 и братът на най-успешния пилот в историята на спорта Михаел Шумахер – Ралф, е на мнение, че британецът може да задмине германецът. Михаел се оттегли от Формула 1 със 7 титли и години наред се смяташе, че рекордът му ще е непостижим за следващите поколения пилоти.

Сега обаче Ралф е на мнение, че рекордът на Михаел няма да се задържи дълго.

„Люис и Михаел са на най-високото ниво в своята ера във Формула 1 – обясни Ралф пред списание Auto Bild. – Мисля, че Люис ще успее да подобри рекорда на Михаел. Мога само да му пожелая от сърце да постигне това.

„В момента Люис кара най-добрата кола, винаги използва на 100 процента възможностите, които се отварят пред него. Той притежава всичко необходимо, за да продължи да побеждава – има опит и невероятен талант. Знае кога да атакува и кога да върне газта. Освен това, Люис се чувства много комфортно в Mercedes.

„Хамилтън знае, че в тима му е гарантиран статута на първи пилот и в това няма никакви ограничения. Това е основата на доверието между пилота и отбора и за него всичко е отлично. Може би по тази причина Люис почти не прави грешки.

„Разбира се, Тото Волф е събрал отбор от много добри професионалисти и им дава възможност да работят спокойно. Като цяло, Mercedes се отличава с много добре обмислен и аналитичен подход към работата.”

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ