Sony се сбогува с кабелите за слушалки

16 November 2019 22:46
Sony се сбогува с кабелите за слушалки
Sony се сбогува с кабелите за слушалкиSony се сбогува с кабелите за слушалкиSony се сбогува с кабелите за слушалкиSony се сбогува с кабелите за слушалкиSony се сбогува с кабелите за слушалки
Прочетете повече за:
Sony
Sony представи в България ново поколение компактни безжични слушалки – WF-1000XM3. Те разполагат с водеща в индустрията технология за шумопотискане и предлагат едно истинско музикално изживяване без странични шумове, прекъсвания и разсейване. Този резултат успява да бъде постигнат чрез нов HD шумопотискащ процесор QN1e и технология с двоен сензор за шум, които успяват да уловят и потиснат ненужните звуци така, че да можете да се потопите изцяло в любимите си парчета.

За да се убедят в ефективността на тази технология, гостите на лансирането на новия модел имаха възможността да влязат в специална кабина, която симулира звуците при пътуване със самолет, като на влизане трябваше символично да срежат кабели на слушалки.

Технологията разполага с двойни микрофони – единият записва гласа ви, а другият звуците на заобикалящата ви среда. След като досадните фонови звуци са уловени, новият HD шумопотискащ процесор QN1e се залавя за работа и ги елиминира, за да можете да чувате единствено вашата музика. Освен това, той предлага 24-битова обработка на аудио сигнала и цифрово аналогов конвертор с усилвател за слушалки, като резултатът е зашеметяващо чист звук с минимално изкривяване. WF-1000XM3 разполагат със система за цифрово подобрение на звука HX (DSEE HX), която подобрява цифровите музикални файлове до качеството на High-Resolution аудио.

Слушалките имат елегантен дизайн и разполагат с голям живот на батерията – до 24 часа слушане. Магнетизираната кутията за носене е компактна и разполага с технология за бързо зареждане – 10 минути зареждане за до 90 минути слушане на музика. Управлението е интуитивно и се случва посредством сензорни панели, които могат да бъдат персонализирани, чрез приложението Headphones Connect.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ