Eто го електрическото крос-купе Ford Mustang Mach-E

15 November 2019 08:45
Eто го електрическото крос-купе Ford Mustang Mach-E
Eто го електрическото крос-купе Ford Mustang Mach-E Eто го електрическото крос-купе Ford Mustang Mach-E Eто го електрическото крос-купе Ford Mustang Mach-E Eто го електрическото крос-купе Ford Mustang Mach-E Eто го електрическото крос-купе Ford Mustang Mach-E

Компанията Ford обяви предстоящата премиера на електрическия си кросоувър, но не можа да опази модела в тайна до нея. В интернет се появи информация за цените, нивата на оборудване и динамичните характеристики на крос-купето, което ще се казва Mustang Mach-E.


Електромобилът излиза в 5 различни нива на оборудване. Четирите от тях ще бъдат с един или два електромотор по желание на клиента, а една ще е само със задно предаване. Двете най-скъпи модификации задължително ще са със задвижване на двете оси.

 

Базовият вариант ще получи едни двигател, развиващ 225 к.с. и 415 Нм въртящ момент, като при нея ускорението от 0 до 100 км/ч ще отнема 6 секунди, а пробегът с едно зареждане на батериите ще е 370 км. Версията GT на свой ред ще вдига 100 км/ч от място за 3,1 секунди, докато модификацията с най-голям пробег ще може да измине 480 км.

 

От Ford смятат първо да пуснат на пазара ограничена версия First Edition, която ще е среден вариант на модела, тоест няма да получи най-голямата батерия и най-мощния двигател. Този вариант ще струва 59 900 щатски долара. Базовата версия ще се появи по-късно на цена от 43 895 долара, докато Mach-E GT ще се продава за 60 500.
Компанията вече приема поръчки за електрическото си крос-купе, като всеки желаещ да го притежава, трябва да внесе депозит от 500 долара.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ