Ford разпродава Mach-E

28 November 2019 06:23
Ford разпродава Mach-E
Източник: Ford
Ford нахлу в света на електрическите автомобили с кросоувъра Mach-E, използващ елементи от дизайна на Mustang и това се оказа решение, които много допадна на клиентите. Електрическият SUV дебютира на салона в Лос Анжелис, а веднага след това компанията откри поръчките, като колите от първата производствена серия, кръстена очаквано First Edition, са на цена 61 000 долара всяка. И бяха разпродадени точно за 9 дни.

От Ford обаче не са обявили колко точно автомобила влизат в серията First Edition, но потвърдиха, че заявките, всяка от които придружена с 500 долара депозит, са покрили бройката коли.

Електромобилите от First Edition на Mach-E ще се отличават с по-голям пробег, задвижване 4х4, червени спирачни апарати и емблеми First Edition, за да е ясно, че собственикът е сред първите, повярвали на Ford, че може да създаде електрически SUV, който да прилича на Mustang.

За първата година на производство на Mach-E плановете на Ford са за 50 000 произведени коли, като приоритет ще имат клиентите, поръчали First Edition. Първите доставки започват в края на 2020 година.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ