Bugatti пуска лимитиран Chiron

02 December 2019 08:32
Bugatti пуска лимитиран Chiron
Bugatti пуска лимитиран ChironBugatti пуска лимитиран Chiron
Прочетете повече за:
BugattiChironNoire Limited Edition

Компанията Bugatti показа поредната лимитирана версия на хиперколата си Chiron, която ще се казва Noire Limited Edition и ще струва поне 3 млн. евро.


Всъщност, това е продължение на проекта за създаване на ексклузивната хиперкола Bugatti La Voiture Noire, представено през пролетта. Този автомобил предсталява съвременна интерпретация на историческото купе Type 57 SC Atlantic, като от него е направена само 1 бройки и тя беше продадена за 11 млн. евро.

 

Хиперколата предизвика огромен интерес сред потенциалните клиенти на Bugatti, което накара ръководството на компанията да пусне на пазар още една "черна" версия на Chiron. Именно тя се казва Noire Limited Edition и ще се предлага в два варианта - Noire Elegance и Noire Sportive

 

Версията Chiron Noire Elegance се отличава по карбоновите елементи от каросерията, които са покрити с прозрачен лак. Емблемата на Bugatti върху решетката на радиатора е направена от сребро, а въздухозаборниците са от полиран алуминий. Новите джанти Caractère са разработени специално за този автомобил, като спирачните апарати са боядисани в черно. Интериорът също е черен, като има няколко надписа Noire - на праговете, на консолата и на подглавниците.

 

Каросерията на Chiron Noire Sportive е покрита с матов лак, а в черно са боядисани почти всички елементи Емблемите в салона също са черни. И двата варианта да оборудвани с познатия W16 двигател с обем 8,0 литра и 4 турбини,който развива 1500 к.с.

 

Тиражът на Bugatti Chiron Noire Limited Edition е ограничен до 20 бройки, като производството на хиперколите ще стартира през втората половина на 2020 г. Автомобилите ще струват по 3 млн. евро всеки.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ