Mercedes с уникален шоурум

03 December 2019 17:37
Mercedes с уникален шоурум
Mercedes с уникален шоурумMercedes с уникален шоурумMercedes с уникален шоурумMercedes с уникален шоурумMercedes с уникален шоурумMercedes с уникален шоурумMercedes с уникален шоурумMercedes с уникален шоурумMercedes с уникален шоурумMercedes с уникален шоурум
Прочетете повече за:
Mercedes-BenzSilver Star
Силвър Стар представи тази седмица уникална за пазара концепция за Mercedes-Benz в Sofia Ring Mall. Тя комбинира премиум автомобили и богата лайфстайл колекция от аксесоари на едно място. Новата локация се отличава със собствен стил и модерен дизайн, като проектът на генералния дистрибутор на марката у нас, цели да предостави различно изживяване за любителите на немския бранд близо до тяхното ежедневие.

10 демонстрационни автомобила ще са на разположение всеки ден от седмицата за тестдрайв. Желаещите да си подарят Mercedes-Benz изживяването, ще могат да избират от най-новите модели на марката като компактните A-class и B-class, предпочитаните E-class и CLA, и SUV моделите GLE, GLC и GLS. Със съдействието на обучени консултанти, клиентите ще се запознаят отблизо с продуктовата гама и ще научат повече за характеристиките на автомобилите, които Силвър Стар предлага на българския пазар.

На разположение ще бъде и селекция от над 200 вида аксесоари, сред които дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници и велосипеди, които ще са в постоянната колекция на обекта в Sofia Ring Mall. Любителите на премиум марката ще могат също да изберат и поръчат допълнително от над 1000 артикула в каталога на Mercedes-Benz.

Новият проект е част от дългосрочните инвестиции на генералния дистрибутор на Mercedes-Benz в страната. От стъпването си на пазара през 2017 г., до момента компанията е вложила над 25 милиона евро в развиването на своята дейност у нас, като разполага с демонстрационни автомобили на стойност 2,5 милиона евро.

„Нашата нова локация дава възможност на всеки посетител на мола да се докосне до света на Mercedes-Benz отблизо. Силвър Стар е първата компания в региона, която реализира подобен проект за немския автомобилен бранд като концепция. Вярваме, че Sofia Ring Mall е правилното място за него – близо до нашите клиенти и техните очаквания за едно ново преживяване“, сподели по време на откриването Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

Снимки: Мартин Лишански, Силвър Стар

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ