Седемте безплатни BMW-та на Марк Маркес

06 December 2019 09:44
Седемте безплатни BMW-та на Марк Маркес
Седемте безплатни BMW-та на Марк МаркесСедемте безплатни BMW-та на Марк МаркесСедемте безплатни BMW-та на Марк МаркесСедемте безплатни BMW-та на Марк МаркесСедемте безплатни BMW-та на Марк МаркесСедемте безплатни BMW-та на Марк МаркесСедемте безплатни BMW-та на Марк МаркесСедемте безплатни BMW-та на Марк Маркес
Прочетете повече за:
Marc MarquezBMW
BMW M6 Coupe

Въпреки различните мнения относно поведението му на пистата, не можем да отречем, че Марк Маркес е много добър състезател. Той печели шампионата MotoGP шест пъти (от седем сезона), откакто дебютира през 2013 г. През дебютния си сезон, испанецът спечели и наградата на BMW M за най-бърз състезател в квалификациите на годината. Каква е тя? Изцяло черно BMW M6 Coupe - не е зле за 19-годишен пилот

BMW M4

През 2014 г., Маркес за пореден път беше най-бързият пилот в квалификациите (изчислено чрез система за оценяване, която предлага определено количество точки за всяка позиция). Този път наградата му беше BMW M4 – харесва ни.

BMW M6 Кабрио

През 2015 г. Марк Маркес не спечели шампионата. Той обаче спечели наградата на BMW M за най-бърз пилот в квалификациите. Разбира се. Това му помогна да добави трети M автомобил към нарастващата си безплатна колекция. Този път, той беше M6 кабриолет - идеален за шофиране до дома му от финалния състезателен уикенд във Валенсия.

BMW M2 Coupe

2016 г. дойде и BMW предложи M2 Coupe на най-бързият в квалификациите на годината … който беше Марк Маркес. Отново. Тази победа също означаваше, че Маркес е натрупал повече М награди от всеки друг състезател, от самото им създаване през 2003 г.

BMW M4 CS

2017 г. не се различаваше по резултати от предишната – още една победа и още една невероятна кола. Този път наградата беше M4 CS, една от най-вълнуващите М-ки напоследък.

BMW M3 CS

2018 г. пристига и Маркес отново грабва титлата за най-бърз в квалификациите. Наградата е М3 CS, който предлага 460 к.с. и време от 0-100 км/ч за 3,9 сек.

BMW X4 M Competition

Трудно ни е да коментираме, затова ще оставим снимката от галерията ни да ви покаже „въодушевеният“ Маркес и неговата награда.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ