Ще стане ли Corvette подмарка?

05 December 2019 11:00
Ще стане ли Corvette подмарка?
Източник: General Motors
Прочетете повече за:
CorvetteGeneral Motorsподмарка
Ford постъпи смело като лансира новия си електрически кросоувър с името Mustang, а това възроди слуховете относно размишленията в General Motors дали да не създаде подмарка с името Corvette. Последната информация по темата дойде от главния изпълнителен директор на GM Мари Бара, която предположи, че е малко вероятно гигантът да лансира подмарка с името Corvette, но също така и не отхвърли напълно тази идея.

„По тази тема трябва да се действа много внимателно – обясни Бара пред Motor Trend. – Няма да кажа никога, но мисля, че ако general Motors се заеме с нещо подобно, то ние внимателно, много внимателно ще обмислим това.”

Естествено, големият въпрос е дали в GM вече не обмислят тази възможност.

Дали има смисъл да се обособи подмарка с името Corvette? От финансова гледна точка това е почти задължително, твърдят анализатори, според които тази подмарка може да бъде оценена на 12 милиарда долара, като това все пак зависи от моделите, които ще се предлагат.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ