Nissan не е продал всички GT-R50

06 December 2019 08:16
Nissan не е продал всички GT-R50
Nissan не е продал всички GT-R50Nissan не е продал всички GT-R50Nissan не е продал всички GT-R50Nissan не е продал всички GT-R50Nissan не е продал всички GT-R50Nissan не е продал всички GT-R50
Прочетете повече за:
NissanItalDesignGT-R50

Съвместният и много скъп проект на Nissan и ателието ItalDesign стартира още през 2018 г., като резултатът беше създаването на суперкола на базата на GT-R, но с основно преработен дизайн, форсиран до 720 к.с. турбо V8 двигател и модернизирано окачване Bilstein. Автомобилът е посветен на 50-годишнината на модела GT-R и първоначално не се предвиждаше излизането му в серийно производство.


След това обаче в Nissan премислиха и решиха, че заради огромния интерес трябва да бъдат произведени 50 бройки от GT-R50. Всяко от тях ще бъде различна от останалите, като ще се предлага невероятно ниво на персонализация.

 

Плановете предвиждаха първите серийни бройки от суперколата да бъдат доставени на клиентите още през 2019 г., но сега тези срокове са променени. Първата произведена машина ще бъде показана пред публика по време на автосалона в Женева през март 2020 г. Доставките до крайни клиенти ще стартират едва в края на следващата година, а за завършване на проекта ще са нужните поне още 12 месеца.

 

От Nissan твърдят, че хората, поръчали уникалния GT-R са от цял свят, като в момента те избират персоналните спецификации на своите автомобили. Интересното е, че не всички 50 бройки са продадени, така че, ако някой им излишни пари, може да се възползва. Минималната цена на GT-R50 е 1 милион евро.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ