Lamborghini Huracán се върна на служба

11 December 2019 14:28
Lamborghini Huracán се върна на служба
Lamborghini Huracán се върна на службаLamborghini Huracán се върна на службаLamborghini Huracán се върна на службаLamborghini Huracán се върна на службаLamborghini Huracán се върна на службаLamborghini Huracán се върна на служба
Прочетете повече за:
Lamborghini HuracánлетищеБолоня

Летището в Болоня, което носи името на Гилермо Маркионе, получи нов автомобил за съпровождане на самолетите на пистата. Това е Lamborghini Huracán, боядисан в специална цветова комбинация, разработена от дизайнерския център на италианската марка.


Lamborghini и администрацията на летището си сътрудничат от 2013 г., когато за такава машина е избрана Lamborghini Aventador LP 700-4. Тогава компанията дори организира експозиция в главната сграда на аерогарата, където бяха изложени истински суперколи. Освен това, там се продаваха фирмени аксесоари и билети за посещение във фабриката, разположена в градчето Сант Агата Болонезе.

 

Сегашната суперкора е шеста поред, като този път и избрана версията Lamborghini Huracán LP 580-2 със задно предаване и атмосферен двигател V10 с обем 5,2 литра. Мощността на агрегата е 580 к.с. и 540 Нм въртящ момент, които осигуряват ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди и максимална скорост от 320 км/ч.

 

В автопарка на летището има още луксозни бусове Mercedes-Benz Vito, както и пикапи Volkswagen Amarok. Компания на новото Lambo ще прави и румънският кросоувър Dacia Duster.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ