Гробище за редки находки

19 December 2019 06:27
Гробище за редки находки
Гробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находкиГробище за редки находки
Прочетете повече за:
SupraNissanAlpinaHondaSubaruBMWChevrolet
Преди няколко седмици, Роуън Хорнкасъл и Марк Ричоне (TopGear) ни разказаха за една невероятна, изоставена състезателна Supra. И за да натрият още сол в раните ни, те предоставят още снимки от мястото на което въпросното бижу гние, което всъщност е голямо гробище за редки и уникални състезателни автомобили.

На втората снимка от галерията ни, може да видите тъжната, лежаща по корем Supra. Тя е част от над 200 невероятни стари състезателни коли (много от тях редки), които са оставени да гният някъде в японската провинция. Предназначенията и историите им са различни. Някои са донори за части, други незавършени проекти.

„Гробището“, всъщност е гараж за тунинг и реставриране, който работи от над 50 години, а собственикът разполага с всякакви видове автомобили: американски, JDM състезателни, специални издания Alpina, кей-кар модели и много други.

На третата снимка, вниманието ни приковава автомобил от NASCAR, който е качен на тавана на работилницата. Неговата история е доста необичайна. Всичко започва с един обсебен фен на състезанието от Южна Япония. Той внася колата от Америка, с желанието да я кара по обществените пътища. Успява да я регистрира успешно, след което я кара известно време, като в последствие я продава за украса в магазин.

Собственикът на гаража я купува от магазина и я поставя на най-видното място, а именно на тавана, където седи вече повече от 10 години. И това е само една от стотиците невероятни коли, който имат своя собствена история. Останалите може да разгледате в галерията по-горе, като ви гарантираме, че няма да останете разочаровани.

Снимки: Марк Ричоне

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ