Любимите коли на Фреди Меркюри

27 December 2019 13:40
Любимите коли на Фреди Меркюри
Любимите коли на Фреди МеркюриЛюбимите коли на Фреди МеркюриЛюбимите коли на Фреди МеркюриЛюбимите коли на Фреди МеркюриЛюбимите коли на Фреди МеркюриЛюбимите коли на Фреди Меркюри
Прочетете повече за:
DaimlerLincolnRolls-RoyceRange RoverMercedes-Benz
Фреди Меркюри става световно известен като вокалист на рок групата Queen. Невероятните вокални възможности и екстравагантното му поведение на сцена му гарантират запазено място сред най-големитезвезди на рок музиката. Освен певец, автор на песни и композитор, Меркюри е бил и автомобилен ентусиаст, като в колекцията му можем да видим някои доста интересни модели.

Daimler Limousine DS420

Когато Фреди купува своята луксозна лимузина Daimler Limousine DS420, той дори няма шофьорска книжка. Но все пак е истинска рок звезда и има личен шофьор, който го кара до желаната дестинация. По това време, този автомобил е бил често срещан сред кралските семейства в Европа.

Lincoln Town Car

Lincoln Town Car е огромен, стилен и комфортен седан, който заменя модела Continental. Фреди е използвал този автомобил за ежедневни пътувания, когато е бил в Ню Йорк. Той го е купил, за да не му се налага да наема кола всеки път, когато пристига в града.

Rolls-Royce Silver Shadow

Rolls-Royce е британски автомобилен производител, известен с производството на луксозни модели от висок клас. Моделът, който е привлякъл вниманието на Меркюри е бил Rolls-Royce Silver Shadow, автомобил, който рок звездата пази до смъртта си през 1991 година. Вокалистът на Queen е избрал сив интериор, допълнен от красиви дървени акценти, а главната атракция на колата са били касетофон и телефон.

Range Rover Кабриолет

Друг автомобил от колекцията на Фреди е Range Rover Кабрио, който е по-приключенски насочен, отколкото луксозен, като гореспоменатия Rolls-Royce. Той е бил собственост на Spinney Music и Джим Бийч (мениджъра на рок групата).

Mercedes-Benz 420SEL

Не на последно място е едно от любимите превозни средства на Фреди - Mercedes-Benz 420SEL. Този автомобил вози певеца всеки ден след 1986 година. Продадена няколко години след смъртта на Меркюри през 1996 г., колата се озовава в ръцете на купувач, който не се грижи добре за нея, но за щастие, по-късно бива купена от друг автомобилен ентусиаст, който я реставрира подобаващо.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ