Идва Challenger на ток?

03 January 2020 11:56
Идва Challenger на ток?
Източник: Дванил Панчал
Прочетете повече за:
Dodgedodge challengerfcapsaелектромобили
Най-новите рендъри на следващите модели на Dodge – Charger и Challenger, са изключително популярна тема в интернет тези дни, но истината е, че бъдещето им все още е неясно. С оглед на масовото електрифициране на гамите на големите производители, много е вероятно и тези масъл карс да последват тренда. А това може да се окаже много вълнуващо, както предрича за Challenger дизайнер, който има сериозен опит в развитието на модели на FIAT-Chrysler.

Всъщност, визията за следващия Challenger е дело на студио, спонсорирано от FCA – така е най-коректно, а рецептата е добре изпълнена – стилистични решения като при класическите масъл карс, ретро елементи и модерни идеи. А проектът е на Дванил Панчал.

До момента FCA остава встрани от масовата електрификация, най-малкото защото компанията не инвестира достатъчно средства в автомобилите с батерии и не разполага с такива модели – нито масови, нито такива, които да променят имиджа на гиганта. Но с оглед на сливането с PSA нещата ще се променят, тъй като споделянето на технологии е ключова тема от този съюз и FCA ще получи шанс да ликвидира изоставането си.

Естествено, в най-скоро време FCA ще предложи предимно хибриди, а електромобилите ще се появят на по-късен етап.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ