Електрическият Hummer дебютира на Супербоул

12 January 2020 10:51
Електрическият Hummer дебютира на Супербоул
Електрическият Hummer дебютира на СупербоулЕлектрическият Hummer дебютира на СупербоулЕлектрическият Hummer дебютира на Супербоул

Слуховете за възраждането на марката Hummer и нейното превръщане в производител на електромобили се появиха още преди половин година, а сега вече са потвърдени. По информация на The Wall Street Journal, официалното съобщение за завръщате на легендарния американски бранд ще стане по време на най-голямото спортно събитие в САЩ - финала на шампионата по американски футбол "Супербоул".


Двубоят за титлата ще се състои на 2 февруари на стадион "Хард Рок" в Маями, като концернът General Motors, който е собственик на бранда Hummer, организира огромна рекламна кампания. Главен герой в нея е звездата на НБА - ЛеБрон Джеймс. Показването на рекламата по време на Супербоул ще струва на GM точно 5 млн. долара, като това не включва хонорара на самия ЛеБрон.

 

Вече е ясно, че новият Hummer ще бъде електрически, като за преоборудването на завода на GM в Детройт, където ще се сглобява моделът са похарчени 3 млрд. долара. Което е още едно доказателство за сериозните намерения на GM, както и за огромните надежди, които се възложат на възродения модел.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ