Льоклер притесни Биното с мотор

13 January 2020 10:30
Льоклер притесни Биното с мотор
Източник: Bad Winners
Льоклер притесни Биното с моторЛьоклер притесни Биното с моторЛьоклер притесни Биното с моторЛьоклер притесни Биното с моторЛьоклер притесни Биното с мотор
Новият мотоциклет на звездата на Ferrari Шарл Льоклер изглежда страхотно, но със сигурност шефът на тима Матиа Биното едва ли ще се зарадва на новата възможност пилотът му да се контузи. Става въпрос за специално доработен мотоциклет Husqvarna – за основа е послужил Vitpilen 701, а след доработките на специалистите от Bad Winners се е появил Apex 2.0.

Така 22-годишният пилот от Монте Карло става поредната звезда от Формула 1, която демонстрира предпочитанията си към емоциите на две колела, като аванс пред него имат Люис Хамилтън, Себастиан Фетел и Кими Райконен, като британецът е най-напред и дори успя в края на 2019 да пробва машината на легендата Валентино Роси, който пък получи шанс да седне зад волана на шампиона.

Льоклер си е поръчал леко увеличение на мощността на 1-цилиндровия двигател KTM 690, който задвижва Apex 2.0, мотоциклетът е бил подложен на сериозно олекотяване, а джантите са вече карбонови – за тях се е погрижила британската компания Dymag.

Най-големите промени по мотора обаче са в дизайна – нови панели от фиброкарбон, нова подрама отзад и преработено арматурно табло за пилота, като уредите по него също са нови, включително и таблетът.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ