Купувачът на Bullitt остава тайна

14 January 2020 09:44
Купувачът на Bullitt остава тайна
Източник: TopGear
Миналата седмица сякаш целият свят се втренчи в един Ford Mustang от 1968 година, станал известен в участието си във филма „Bullitt”, каран от Стив Маккуин и продаден за рекордните 3,4 милиона долара на търг. Всъщност, купувачът трябва за плати 3,74 милиона долара с допълнителните плащания.

Но въпросният купувач все още остава анонимен. А това притесни феновете на Mustang, че филмовата звезда може отново да бъде скрита далеч от вниманието на публиката.

Специално при този тъмнозелен Mustang вече се случвало нещо подобно – той е прекарал дълги години в частна колекция, преди собствениците му да решат, че могат да го покажат на няколко изложения – за радост на феновете, но първото от тях беше през януари 2018. Сега Mustang Bullitt може отново да потъне в тишината и спокойствието на друга частна колекция.

В момента само един човек знае кой е новият собственик на легендата и това Франк Мекъм. Франк говори с купувача по телефона по време на търга, а спекулациите за самоличността му вече станаха абсурдни. Някои твърдят, че става въпрос за Джей Лено, но повечето анализатори смятат, че просто новият собственик си има причини да страни от общественото внимание.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ