Как се промени Renault Megane RS

03 February 2020 17:29
Как се промени Renault Megane RS
Източник: Renault
Как се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RSКак се промени Renault Megane RS
Фейслифтът на популярния модел на Renault – Megane, идва точно навреме за автомобилния салон в Женева и отговаря на модерните тенденции – вече е налице хибридна версия, а спортният вариант RS получава повече мощност.

Промените при Megane RS са добри новини за феновете на продукцията на Renault Sport – 300 конски сили мощност, осигурени от вече добре познатия 1,8-литров турбо двигател с 4 цилиндъра. Досега тази мощност беше запазена за версията Trophy на Megane RS.

А различните възможности, предлагани от Megane RS показват как големите производители полагат усилия, за да се погрижат за желанията, както и за финансовите възможности на най-ентусиазираните си клиенти.

Базовият Megane RS, ако този термин може да се употреби за този автомобил, вече ще се предлага само с шаси Sport, Cup, което досега беше опция отпада от гамата.

Trophy остава топ версията на Megane RS, като тук Cup и Sport остават, а лимитираната серия Trophy-R (без задните седалки и четирите завиващи колела) отива в историята.

И двата автомобила ще се предлагат с 6-степенна механична кутия или с автоматик с два съединителя (както досега), а спорната система с четирите завиващи колела остава при всички варианти.

Що се отнася до Trophy, то промените с досегашния вариант не са особено големи, като остават хидравличните ограничители на амортисьорите, спирачните дискове, изработени от два материала с апарати Brembo и диференциалът с ограничено приплъзване Torsen.

На външен вид промените са скромни – нови 19-инчови джанти за Trophy, нови LED светлини отпред и отзад, за да се впише Megane RS по-добре сред актуалните модели на Renault, нови брони отпред и отзад, още нови дизайни на джанти и повече избор на цветове. За другите промени в гамата на Megane вече писахме.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ