Новият Mustang идва до 2 години

05 February 2020 09:24
Новият Mustang идва до 2 години
Източник: Ford
Обява за работа даде интересна информация за това кога можем да очакваме следващото поколение на Ford Mustang. В социалната мрежа LinkedIn се появи информация, че Ford търси инженер за свой завод в Мичиган, който да работи по шумоизолацията на нов проект – Mustang S650 за моделната 2023 година. Точно индексът S650 се оказа ключът – така във Ford означават следващата генерация на Mustang.

Доскоро се смяташе, че седмото поколение на Mustang ще се появи още тази година, но лансирането му беше отложено по настояване на главния изпълнителен директор на Ford Джим Хакет. За да е за моделната 2023 година, то новият Mustang трябва да бъде представен на пазара в Северна Америка през 2022 година.

Актуалният Mustang се продава от 6 години и продажбите му в Щатите постоянно намаляват, но и през 2019 той успя да изпревари основните си съперници Dodge Challenger и Chevrolet Camaro. За миналата година продажбите на Mustang достигнаха 72 489 бройки, обявиха официално от Ford.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ