Hyundai пророкува бъдещето си

14 February 2020 08:45
Hyundai пророкува бъдещето си
Прочетете повече за:
HyundaiProphecyпрототип

Компанията Hyundai обяви предстоящата премиера на концептуален модел с името Prophecy (Пророчество). Засега никакви други детайли, освен впечатляващото име и една снимка, не се съобщават.


На фотографията се виждат внушителни задни крила, вертикални "пикселни" светлини, масивен спойлер с вграден "стоп" и това май е всичко. Може да се предположи, че автомобилът ще е купе, като на тази мисъл навежда формата на покрива, но това ще стане ясно едва на премиера. Като цяло обаче прототипът доста напомня на Porsche 911, погледнато отзад.

 

"Пророчество" явно показва бъдещето на корейската марка, като най-вероятно идеята е този автомобил да представи дизайна, на който Hyundai ще залага. Според информациите до момента, стилистичните решения при Prophecy ще бъдат използвани при бъдещите електрически модели на марката. Не е изключено, концептуалният прототип да се появи в серийно производство на по-късен етап.

 

Като цяло, в Женева компанията ще заложи именно на електрификацията, като на 3 март ще разкри намеренията си в тази посока. Те включват пускането както на хибридни модели, така и на изцяло електрически автомобили.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ