Разкриха новия Hyundai i20

18 February 2020 11:03
Разкриха новия Hyundai i20
Разкриха новия Hyundai i20Разкриха новия Hyundai i20Разкриха новия Hyundai i20Разкриха новия Hyundai i20Разкриха новия Hyundai i20
Прочетете повече за:
Hyundai i20премиерахечбекЕвропа

Снимки на новото поколение на Hyundai i20 се появиха в интернет още преди премиерата на модела. Дизайнът на хечбека определено е станал по-спортен, като явно е ориентиран към вкуса на европейските потребители. Той обаче следва стила на последните модели на марката, сред които е и новата Sonata. Премиерата на хечбека е се състои на автосалона в Женева през март.


Новият Hyundai i20 запазва пропорциите на предшественика си, но на външен вид се отличава значително. Напълно нови са светлините със Z-образни фарове, а вратата на багажника е разделена със светеща линия. Над нея е поставен и дифузьор. Кръглия отвор на резервоара вече е правоъгълен, като също е стила на светлините.

 

Все още липсват снимки на салона, но от компанията твърдят, че и в него ще има сериозно промени. Цифровият приборен панел и централният дисплей - и двата с диагонал 10,25 инча, ще бъдат обединени в едно, както и при системата MBUX на Mercedes-Benz.

 

Няма яснота и около двигателите. Сегашният Hyundai i20 се продава в Европа с атмосферен мотор 1.2 MPi с мощност 75 или 84 к.с., както и с турбодвигател 1.0 T-GDi от семейството Kappa, развиващ 100 и 120 к.с. Скоростните кутии са 5-степенна механична и 7-степенна роботизирана.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ