Нови масла за Renault

18 February 2020 09:36
Нови масла за Renault
Източник: Renault
Сътрудничеството между Renault и Castrol, което стартира във Формула 1 през 2017 година, прераства в стратегическо партньорство от 2020 година, като вече обхваща и серийните автомобили на френския гигант.

От 2020 г. Groupe Renault избира Castrol за свой глобален партньор за предоставяне на моторни масла. Новата двустранно брандирана продуктова гама Renault Castrol се предлага в официалните представителства на Renault и клиентите имат възможността да се възползват от успешното сътрудничество, започнато чрез партньорството във Формула 1. Groupe Renault и Castrol, лидери в областта на модерните технологии, съчетават своя опит, за да продължат да предоставят високо ниво услуги на клиентите на Renault.

BP и Castrol продължават и партньорството си с Renault F1 Team до 2024 г., осигурявайки модерни горива и масла за отбора, както и високоефективни индустриални смазочни материали в техническите центрове в Енстоун и Вири.

Това силно техническо сътрудничество, както в предоставянето на моторни масла, така и във Формула 1, ще даде възможност на партньорите да предизвикат технологични граници както на пистата, така и на пътя. BP и Castrol доставят модерни смазочни масла, които намаляват въглеродните емисиите днес и спомагат за разработването на нови технологии.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ