Ясна е мощността на Octavia RS

19 February 2020 13:30
Ясна е мощността на Octavia RS
Прочетете повече за:
SkodaOctavia RSмощност

Компания Skoda официално обяви, чe новото поколение на Octavia RS ще бъде представена на автосалона в Женева в началото на март. Благодарение на документ, изпратен от Skoda Austria до един от своите дилъри, става ясна мощността на автомобила.


Бензиновата Octavia RS ще получи 2,0-литров двигател TSI будет с мощност 241 к.с., като ще се предлага както със стандартна 6-степенна механична скоростна кутия, така и с автомат със 7 предавки. Продажбите на модела стартират през август.

 

Дизеловият вариант ще получи мотор 2.0 TDI със 197 к.с., като ще може да се комбинира само със 7-степенна DSG. Засега липсва информация дали моделът ще разполага със система за задвижване на четирите колела. Този вариант също ще излезе в края на лятото.

 

В документа, предоставен от Skoda Austria, се казва още, че плъг-ин хибридният варианта на Octavia ще излезе на пазара през юни и затова компанията ще го покаже на автосалона в Женева. Компанията готви и още една бензинова версия TSI с 1,0-литров двигател със 108 к.с. и 6-степенна механична скоростна кутия.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ