Bentley изкушава клиенти с кабрио

20 February 2020 09:14
Bentley изкушава клиенти с кабрио
Bentley изкушава клиенти с кабриоBentley изкушава клиенти с кабриоBentley изкушава клиенти с кабриоBentley изкушава клиенти с кабриоBentley изкушава клиенти с кабриоBentley изкушава клиенти с кабриоBentley изкушава клиенти с кабрио
Прочетете повече за:
BentleyMullinerContinental GTкабриолет

Ателието Bentley Mulliner представи специална версия на кабриолета Continental GT Convertible, която трябва да "изкуши" клиенти на марката. Вариантът Mulliner Convertible ще се предлага с всеки двигател, достъпен за модела, като ще се отличава по интериора и оборудването. Премиерата на автомобила ще се състои на автосалона в Женева.


Bentley Continental GT Mulliner Convertible ще получи уникална решетка на радиатора Double Diamond, брандирани вентилационни прорези на редните крила и уникални 22-цолови джанти. Дизайнът на салона е вдъхновен от концепцията Diamond-in-Diamond, при която има два контрастиращи цвята, които обаче се допълват един руг.

 

В интериора преобладават ромбовете, като от компанията уточняват, че неговото създаване е отнело 18 месеца на дизайнерите на марката. За шевовете са използвани 400 000 бримки, тоест във всеки ромб има по 712. Сложният декор се допълва от светещи прагове, фоново осветление в 7 различни цвята, часовник Breitling с циферблат от шлифовано сребро и аудиостистема Naim.

 

Клиентът ще може да избира между 8 варианта с 3-цветно оформление на салона. За всяка кола от серията са предвидени два ключа в кожени калъфи и съответна кутия за съхранение като подарък. Техният цвят е в тон с този на салона.


Bentley Continental GT Mulliner Convertible може да се поръча както с мотор V8 4.0 (550 к.с. и 770 Нм), така и с W12 6.0 (635 к.с и 900 Нм). Двата агрегата са съчетани с 8-степенна автоматична скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела. Засега цената на автомобилите от тази версия не се съобщава.


Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ