Тексас е страхотно място

20 February 2020 11:24
Тексас е страхотно място
Източник: Nissan
Прочетете повече за:
nissannissan gt-rnissan switchтексасхюстън
Поне в едно отношение това твърдение е напълно вярно. И следващите редове ще ви убедят в това. Японският гигант Nissan стартира програма за експлоатация на автомобили срещу месечен абонамент, наречена Nissan Switch, която е в тестов режим, но в списъка на колите за клиентите попада и Nissan GT-R.

Засега програмата се прилага само в Хюстън, а от Nissan предлагат всичко необходимо за клиента в рамките на една месечна вноска. Това означава застраховка, поддръжка, пътна помощ, доставка на колата до адрес и дори почистването й.

Какво е различното спрямо другите подобни абонаментни програми? През седмицата може да караш електрическия Leaf, а за уикенда да вземеш Pathfinder. Това не е никак лоша възможност, нали?

В програмата са включени още големият седан Maxima, пикапите Titan и Frontier, както и спортните 370Z и GT-R, общо моделите са 11, събрани в две категории на абонаментния план.

Каква е уловката? Естествено, цената. Базовото ниво е 699 долара на месец и тук програмата включва моделите Altima, Pathfinder, Rogue и Frontier. Ниво Premier добавя и Leaf Plus, Maxima, Murano, Titan, Armada и 370Z, но цената вече е 899 долара на месец.

А ако клиентът иска да кара GT-R, то трябва да доплати по 100 долара на ден за максимум 7 дни. И отделно има такса от 495 долара за „активиране на членството” в програмата, която важи за и за двете нива.

Тепърва ще се види какви ще са резултатите от Nissan Switch и дали тези програми ще успеят дългосрочно да спечелят клиентите на своя страна.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ