Тунинг за BMW 1-а серия

24 February 2020 09:38
Тунинг за BMW 1-а серия
Източник: AC Schnitzer
Тунинг за BMW 1-а серияТунинг за BMW 1-а серияТунинг за BMW 1-а серияТунинг за BMW 1-а серияТунинг за BMW 1-а серияТунинг за BMW 1-а серияТунинг за BMW 1-а серия
BMW 1-а серия е сред най-новите модели на световния пазар, но тунинг компаниите вече усилено разработват пакети за подобряване представянето му. Лидер засега е AC Schnitzer, което не е изненада с оглед на дългогодишните отношения между двете компании.

Пакетът включва елементи, които „освежават” дизайна на модела – доработена изпускателна система, допълнителни елементи на праговете, нов спойлер на петата врата, 19-инчови джанти и снижаване на окачването. Джантите са основният акцент – те могат да се поръчат в черно или сребристо-антрацитен цвят, а заедно с тях идват и нископрофилните гуми Michelin 225/35 R19.

За интериора са предвидени алуминиеви елементи, а снижаването на окачването е в два варианта – 25 или 35 мм, в зависимост от избрания комплект спортни пружини.

За да демонстрират новия си тунинг пакет от AC Schnitzer избраха топ варианта M135i xDrive, който е със задвижване 4х4. На по-следващ етап ще бъде представен и пакет, който да промени показателите на двигателя – 2-литровият бензинов турбо мотор сега осигурява 306 конски сили и 405 Нм.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ