Volvo освежи моделите 90

24 February 2020 11:37
Volvo освежи моделите 90
Източник: Volvo
Volvo освежи моделите 90Volvo освежи моделите 90Volvo освежи моделите 90Volvo освежи моделите 90Volvo освежи моделите 90Volvo освежи моделите 90Volvo освежи моделите 90
Volvo представи фейслифта на моделите V90, V90 Cross Country и седана S90, като промените засягат основно фаровете и се появяват някои интересни допълнения в интериора. Другите промени при моделите 90 са новите светлини за мъгла, нови предни брони, както и нови спойлери отзад.

В интерес на истината, нямаше как да очакваме кой знае какви промени, тъй като Volvo постигна отличен резултат с дизайна на S90 и V90 при лансирането на моделите и резултатите им показват, че клиентите ги харесват. Като това важи за всички пазари, където шведите предлагат продукцията си.

В интериора на моделите 90 се появява аудио система Bowers & Wilkins, която осигурява по-качествен звук и потискане на страничните шумове. Налице е и нова система за филтриране на въздуха, който влиза в купето, като водачът може да следи за качеството на въздуха на борда и за минути да го пречисти.

Другото важно допълнение е въвеждането в цялата гама на моделите 90 на 48-волтова мека хибридна система, което означава по-нисък разход и по-ниски вредни емисии.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ