Mercedes-AMG обнови GT4

16 March 2020 14:38
Mercedes-AMG обнови GT4
Mercedes-AMG обнови GT4Mercedes-AMG обнови GT4Mercedes-AMG обнови GT4
Прочетете повече за:
Mercedes-AMGGT4състезателна кола

Компанията Mercedes-Benz представи обновения състезателен AMG GT4, моделна година 2020. Промените във външния вид засягат модернизиране на формата на капака за подобрение на аеродинамиката, а също така и поставяне на нови фарове, които сетят по-ярко.


Инженерите на германския производител са променили основно спирачната система, като тя получи и по-добра защита от прегряване. Идеята е спирачките да издържат повече време от досега. Освен това, състезателната кола получава нови карбонови въздуховоди и увеличени отвори на спирачната система за по-добро охлаждане. Поставен и нов маслен радиатор, който е взет от последната версия на GT3. Специалистите са убедени, че той ще удължи живота и на самия двигател.

 

Както и досега, автомобилът се задвижва от 4,0-литров V8 мотор с мощност 469 к.с. и 630 Нм въртящ момент. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема по-малко от 4 секунди, а максималната скорост е ограничена по електронен път на 250 км/ч.

 

Новият GT4 вече може да се поръча, като най-достъпната версия струва 236 844 щатски долара. Първите доставки до крайни клиенти са планирани за края на март.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ