Red Bull смени колите с хладилници

17 March 2020 08:09
Red Bull смени колите с хладилници

Отпадането на Голямата награда на Австралия разочарова феновете на Формула 1, както и самите отбори, които се бяха подготвили за старта на шампионата. Въпреки това, някои от екипите запазиха добро настроение, като си организира различни забавление.


Най-оригинални бяха в Red Bull, чиито пилоти Макс Верстапен и Алекс Албон премериха сили на умалено копие на пистата „Албърт Парк“, където се провежда състезанието от Фомула 1. Двамата обаче се надпреварваха не с болиди, а с...хладилници.

 

Организаторите на състезанието създадоха импровизирана писта на пристанището в Мелбърн, като поставиха истински светофар и гуми на завоите. „Болидите“ на Верстапен и Албон разчитаха на 80-кубикови мотори с мощност 1,5 к.с. и имаха поставени седалки за удобство на състезателите.

 

 

Двамата пилоти завъртяха по 3 обиколки, като състезанието се оказа много зрелищно, тъй като моторизираните хладилници се клатушкат значително, а в същото време мощността им не достига и се налагаше Макс и Алекс да си помагат с крака за засилването. В крайна сметка, Верстапен спечели, а Албон се оплака от „лоши настройки“ на болида и от механични проблеми.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ