Nissan с ново лого

20 March 2020 09:29
Nissan с ново лого
Източник: TopGear
Прочетете повече за:
нисаннисан 370znissannissan logonissan 370z
Nissan готви сериозна промяна в логото на компанията, а по-важната новина за феновете на марката е, че най-вероятно се подготвя и заместник на 370Z.

Японският гигант вече е регистрирал новото си лого на някои пазари като Великобритания, Перу, Уругвай, Чили и Аржентина, като философията на новото изображение е, че то е по-минималистично и е налице отказ от триизмерното оформление.

Новото лого на Nissan е поредната стъпка, предприета от голяма автомобилна компания в търсене на по-семпли и ясни форми, преди японците по този път поеха BMW и други производители.

В същото време Nissan е регистрирал и ново изображение за гамата Nissan Z – засега само в Канада и Нова Зеландия. Тук обаче посоката е различна – оформлението на буквата Z ни връща към историята на марката – по същия начин изглежда тя и при първия 240Z, появил се през 1971 година.

Според непотвърдена информация от Nissan в компанията вече работят усилено по наследника на 370Z, като преди време се разбра, че няма яснота за това какво трябва да е задвижването на новия спортен модел. Най-вероятно тези колебания са отпаднали, тъй като представянето на новия модел се очаква след година, максимум две. С новото лого и с новото изображение на буквата Z.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ