Aston Martin DBX се разраства

20 March 2020 10:14
Aston Martin DBX се разраства
Aston Martin DBX се разрастваAston Martin DBX се разраства
Прочетете повече за:
Aston MartinDBXкрос-купекросоувър

Първият кросоувър на Aston Martin – DBX, все още не се е появил на пазара, но компанията-производител вече работи върху нови автомобили от този клас. Изпълнителният вице-президент и главен дизайнер на Aston Martin - Марек Райхман, разкри, че фирмата му скоро ще предложи още всъдеходи, изградени на същата платформа.


Един от тях е крос-купе DBX, което ще се конкурира директно със законодателите в жанра към момента Lamborghini Urus или Porsche Cayenne Coupe. Освен това, ще се появи и удължена модификация на всъдехода, която ще има 7 места. Тя на свой ред ще си съпeрничи с BMW X7 и Mercedes-Benz GLS от една страна и с аналогичната версия на Bentley Bentayga – от друга.

 

В компанията нямат намерение да променят платформата, с която разполагат и на която е изграден DBX. А това означава, че британският производител на този етап не предвижда създаването на по-компактен SUV, който би се превcрнал в конкурент на Porsche Macan, например.

 

Всички тези промени в гамата трябва да помогнат на Aston Martin да се измъкне от сериозната криза, в която е изпаднал. Маркетолозите предвиждат само стандартният DBX да увеличи годишните продажби на бранда с около 4000 автомобила.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ