Mansory продава кола, каквато няма

20 March 2020 14:00
Mansory продава кола, каквато няма
Mansory продава кола, каквато нямаMansory продава кола, каквато нямаMansory продава кола, каквато нямаMansory продава кола, каквато нямаMansory продава кола, каквато няма
Прочетете повече за:
Lamborghini SianMansoryхибридсуперкола

Всички планирани за производство 63 бройки от Lamborghini Sian FKP 37 бяха разпродадени още преди официалната премиера на модела. Точната цента на суперколата така и не беше съобщена, като производителят разкри, че право да притежават първия сериен хибрид на марката ще имат само отбрани клиенти, които вече са платили над 2 млн. евро.


Сега една от тези машини се продава на сайта Mobile.de от германското тунинг-ателие Mansory, което е известно с екстравагантния си подход към луксозни автомобили. Всъщност, то не продава самата кола, тъй като тя все още не е произведена в завода в Сант'Агата-Болонезе, а правото на опашката за нея.

 

В Mansory обаче яввно смятат, че ще направят добра сделка, тъй като обявената цена е 3,17 млн. евро без данъците. В Германия се плаща и 19% ДДС, което означава, че това Lamborghini Sián FKP 37 ще струва поне 3,77 млн. на купувача.

 

Суперколата е изградена на базата на Lamborghini Aventador, като се задвижва от 6,5-литров V12 със 785 к.с. и интегриран във фирмената 7-степенна скоростна кутия електромотор с 34 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2,8 секунди, а максималната скорост превишава 350 км/ч.

 

Това обаче не е най-скъпият специален модел, в чиято основа е Aventador. Преди време за роудстъра Veneno, който излезе в тираж от 9 бройки, от компанията искаха 4,2 млн. евро.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ