Хамилтън: Нямам симптоми, не съм се тествал

21 March 2020 18:28
Хамилтън: Нямам симптоми, не съм се тествал
Източник: Mercedes
Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън информира феновете, че е здрав и че тренира по два пъти на ден, докато спазва условията на изолация заради пандемията от Covid-19.

Съмненията, че Люис може да е заразен с коронавирус се появиха преди дни, когато стана ясно, че двама от участвалите заедно с него в благотворително събитие на 4 март в Лондон са заразени – актьорът Идрис Елба и съпругата на канадския премиер Софи Трюдо. Сега Хамилтън заяви, че няма симптоми да е заразен с коронавирус.

„Появиха се някои спекулации за здравето ми, след като участвах в събитие, след което двама души се оказаха заразени – написа Хамилтън в интернет. – Искам да знаете, че съм добре, чувствам се здрав и тренирам по два пъти на ден. Нямам никакви симптоми и минаха 17 дни откакто се видях със Софи и Идрис. Поддържам връзка с Идрис и съм щастлив, че той е добре.

„Говорих с моя лекар и на два пъти питах дали трябва да си направя тест, но истината е, че в момента има ограничено количество тестове, като сега има хора, които имат по-голяма нужда от тях в сравнение с мен, особено като се има предвид, че аз нямам никакви симптоми.

„От една седмица съм в изолация, всъщност от момента, в който беше отменена първата свободна тренировка в петък в Мелбърн и се държа на разстояние от другите хора.”

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ