Subaru се прощава с BRZ

22 March 2020 08:58
Subaru се прощава с BRZ
Subaru се прощава с BRZSubaru се прощава с BRZ
Прочетете повече за:
Subaru BRZFinal Editionпрощална версия

Компанията Subaru представи заключителната специална версия на купето BRZ Final Edition. „Прощалният“ тираж ще бъде от 100 бройки и е предназначен за пазара в Германия, като машината ще се отличава на външен вид (ще се предлага в два ексклузивни цвята) и ще има по-твърдо окачване.


Отвън BRZ Final Edition ще може да бъде разпознато по 17-цоловите джанти с 10 спици и червени спирачни апарати. Базовият цвят за купето ще бъде черен металик, а срещу доплата от 100 евро спортната кола ще може да бъде поядисана в ярко-синьо Blue Pearl.

 

Сериозни промени има и в интериора, където седалките са обшити в черно-синя кожа и алкантара, а на мултиволана, на вътрешните дръжки на вратите и на лоста за скоростите се вижда син контратен шев. Специални стелки също подчертавят статуса на купето, както и декоративните емблеми в салона.

 

Технически промени в спортната кола не се очакват, като единствено са поставени по-твърди амортисьори Sachs. Под капака се запазва 2,0-литров „боксер“ с 200 к.с., съчетан с 6-степенна механична скоростна кутия. Срещу доплащане от 1700 евро тягата се предава на задните колела от 6-степенна автоматична скоростна кутия.

 

Стартовата цена на Subaru BRZ Final Edition в Германия е 40 270 евро. А излизането му на пазара явно показва, че новото поколение на купето ще бъде представено съвсем скоро. Сегашната генерация на модела беие разработена съвместно с Toyota, като е на пазара от 2012 г.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ