Пикап от Porsche – защо пък не?

23 March 2020 10:32
Пикап от Porsche – защо пък не?
Пикап от Porsche – защо пък не?Пикап от Porsche – защо пък не?Пикап от Porsche – защо пък не?
Прочетете повече за:
PorscheпикапTraycanдизайнер

Премиум-производителят Mercedes-Benz направи свой пикап – X-Class, като вече дори се отказа от него и подготвя спирането му, тъй като проектът се оказа неуспешен. Това обаче не пречи на други компании, както и на независими дизайнери, като Адел Бурас, да се заиграват с темата.

 

Именно Бурас се пробва да нарисува пикап на Porsche, който би трябвало да предизвика революция на пазара. Дизайнерът дори даде име на модела – Traycan, като идеята му е, този автомобил да съчетава мощността на пикап с бързината на спортна кола.

 

Линията на капака е в стила на кросоувъра Cayenne, а доста интересна се е получила и конструкцията на фаровете. Тези сещу мъгла са кръгли и придават на автомобила футуристичен вид. В същото време дневните светлини са съединени със светеща линия. Преди 2 години това решение стана много популярно при задните светлини. Решетката на радиатора е в черно без хромирани елементи, като явно идеята е да не и се обръща особено внимание.

 

Отстрани машината си изглежда като брутален пикап, като се виждат огромни всъдеходни гуми, разширени калници и стъпеники пред вратите. Отзад впечатление правят тесните светлини и големите тръби на изпускателната система.

 

Що се касае до силовия агрегат, то предложението е той да бъде взаимстван от Taycan. Изборът на мощно електрическо задвижване ще осигури на пикапа динамика на истински спортен автомобил.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ