Porsche Cayenne за тежък оф-роуд

24 March 2020 14:59
Porsche Cayenne за тежък оф-роуд
Porsche Cayenne за тежък оф-роудPorsche Cayenne за тежък оф-роудPorsche Cayenne за тежък оф-роуд
Прочетете повече за:
PorscheCayenneDelta 4x4въсдеход

Кросоувърът Cayenne е най-успешният и популярен модел на Porsche, но рядко ще чуете собственик на този модел да разказва, как е ходил на сафари в пресечена местност някъде в Австралия или Южна Африка. Оказва се обаче, че има и изключения като този екземпляр от модела, който е сериозно модифициран от екипа на германската компания Delta 4x4, известна със своите проекти на всъдеходи.


Собственикът на „вдигнатия“ Cayenne - Марк Остуизен, разкрива пред журналисти историята на своя „автомобил за пътешествия“, както сам го нарича. Мъжът е работил в Австрия, а когато договорът му изтекъл, се завърнал в родината си – Южна Африка. И едно от първите неща, които направил, е да си организира пътешествие с машината.

 

Преработката на кросоувъра Cayenne е отнело около година, тъй като са направени доста промени. Сложено е ново окачване, но стандартната пневматична система е запазена. Същото се отнася и блокировката на диференциала и диапазона на понижаващите предавки. Ателието Delta 4x4 е поставила 20-цолови джанти Delta Klassik B, обути с всъдеходни гуми Cooper.

 

Машината е получила допълнителен багажник Front Runner на покрива, в който се събира палатка за спане, както и туби за гориво, събиращи допълнително 40 литра. С какъв мотор е оборудван автомобилът, не се съобщава.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ