Nissan готви малък кросоувър

25 March 2020 08:48
Nissan готви малък кросоувър
Nissan готви малък кросоувърNissan готви малък кросоувър
Прочетете повече за:
NissanMagniteкросоувър

Компанията Nissan публикува изображение на компактен кросоувър, чиято дължина е под 4 метра. По данни на изданието IndiaCarNews, японците са запазили името Magnite за новия модел, който ще се появи на пазара през лятото.


Ако се съди по силуета, дизайнът на Nissan Magnite до голяма степен ще напомня на този на кросоувъра Kicks, който се продава в Китай и в някои държави от Южна Америка. В случая обаче автомобилът е предназначен на първо място за Индия, където модели с дължина под 4 метра ползват данъчни облекчения.

 

Интересното е, че в Nissan за запазили и името Datsun Magnite, което показва, че новия кросоувър ще се предлага и под още една марка. И двата варианта са изградени на модернизирана версия на платформата CMF-A, като в гамата на Nissan моделът ще се настани под новия Juke.

 

В гамата двигатели ще влезе 3-цилиндров бензинов турбомотор с обем 1,0 литър и мощност от около 100 к.с. Моторът ще може да се съчетава както с механична скоростна кутия, така и с роботизирана.Motor1

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ