Abt напомпа Audi RS4 до 530 к.с

27 March 2020 11:51
Abt напомпа Audi RS4 до 530 к.с
Източник: Abt Sportsline
Abt напомпа Audi RS4 до 530 к.сAbt напомпа Audi RS4 до 530 к.сAbt напомпа Audi RS4 до 530 к.сAbt напомпа Audi RS4 до 530 к.сAbt напомпа Audi RS4 до 530 к.сAbt напомпа Audi RS4 до 530 к.сAbt напомпа Audi RS4 до 530 к.с
Audi RS4 е едно от най-добрите предложения за тези, които искат да карат по-мощно и бързо комби, но пък RS6 им идва твърде скъпо. А германската тунинг компания Abt Sportsline предлага пакет, който прави RS4 още по-интересен автомобил.

Компанията от години насам се е специализирала в доработката на моделите на концерна VAG, а сега за RS4 се предлага китът Abt Power S, в който е използван опит и технологии, събрани през годините в моторните спортове и програмите, изпълнявани от Abt.

Стандартно RS4 е с мощност 450 конски сили и 600 Нм максимален въртящ момент, а сега 2,9-литровият V6 двигател с две турбини, който задвижва комбито, вече осигурява 530 конски сили и 690 Нм. Увеличението е 80 конски сили и 90 Нм.
Промяната в мощността е постигната с промени в електронния блок, който управлява работата на двигателя, нови елементи в охладителната система и нов интеркулер като опция.

Все още от компанията няма данни за това как се е променила динамиката на комбито, но и в серийната версия те са повече от сериозни – 4,1 секунди за от 0 до 100 км/ч, което означава, че сега с помощта на Abt RS4 може и да слезе под 4 секунди.

Тунинг компанията предлага и декоративни елементи като част от пакета – фиброкарбонови добавки за предния спойлер, за да са в тон със задното крило, заедно с това идват и ауспухова система от неръждаема стомана, нови джанти с размери 20 и 21 инча, както и регулируемо окачване.

В интериора се появяват нов бутон за стартиране на двигателя, карбонови елементи по седалките и арматурното табло, нов корпус на скоростния лост и облицоване на волана с кожа и карбон. Все още обаче не е ясно колко ще струва този тунинг пакет за RS4.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ