Волф: Няма да ставам шеф на Aston Martin

30 March 2020 12:35
Волф: Няма да ставам шеф на Aston Martin
Източник: TopGear
Шефът на тима на Mercedes във Формула 1 Тото Волф опроверга слуховете, че ще напусне отбора, за да поеме ръководството на автомобилната компания Aston Martin. Пандемията от коронавирус отмени или отложи първите 8 състезания от новия сезон във Формула 1 и докато тимовете чакат началото на стартовете, поредица от слухове циркулират из медиите.

След като собственикът на Racing Point Лорънс Строл успя да си осигури сериозен дял в британската компания, канадският милиардер обяви, че през 2021 тимът му ще носи името на Aston Martin, а най-смелите слухове твърдят, че Mercedes ще се оттегли от Формула 1, като прехвърли програмата си за доставка на двигатели точно на Aston Martin.

„Нищо от това не е вярно – написа в съобщение до немските медии Волф, който е и акционер в тима на Mercedes. – Нямам намерение да ставам шеф на Aston Martin.”

Лаконичният отговор на Волф обаче не успя да откаже част от анализаторите, които смятат, че Тото все пак ще влезе в британската компания, но само като инвеститор, който ще купи част от дела на Строл.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ