Без салона в Париж

31 March 2020 08:45
Без салона в Париж
Източник: Автосалон Париж
Организаторите на автомобилния салон в Париж обявиха снощи, че изложението тази година няма да се проведе, като датите му бяха 1-11 октомври. Все пак, част от съпътстващите събития – Movin’On и Smart City ще се проведат, като идеята беше, че тази година парижкото изложение ще дебютира в нов формат, доста по-различен от класическото изложение след слабото му издание през 2018.

Решението за отмяната на шоуто в Париж идва малко, след като беше анулирано и първото лятно издание на салона в Детройт, което беше преместено от януари за юни, като следващото му издание ще е през 2021 година.

Пандемията от коронавирус е причината за всички тези трусове, като малко преди началото му беше отменен и салонът в Париж, както и салонът в Пекин, а Фестивалът на скоростта в Гуудууд и салонът в Ню Йорк са отложени.

Автомобилните производители в цял свят затварят заводи и спират производството на коли, като това ще продължи и през април.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ