Toyota RAV4 получава версия Outdoor

01 April 2020 14:02
Toyota RAV4 получава версия Outdoor
Toyota RAV4 получава версия OutdoorToyota RAV4 получава версия Outdoor
Прочетете повече за:
ToyotaRAV4Outdoor

Японският автомобилен бранд Toyota обяви, че съвсем скоро ще представи нова версия на популярния си косоувър RAV4, която ще получи добавка Outdoor към името. Новата модификация ще прибави към базовото оборудване различни декоративни елементи, които трябва да подобрят както интериора, така и екстериора на автомобила.


Toyota RAV4 Outdoor ще разчита на 2,0-литров бензинов двигател с мощност 175 к.с., който ще се съченава с автоматична скоростна кутия с 6 предавки. По желание на клиента, тази версия може да бъде оборудвана и с вариаторна трансмисия.

 

В основата на автомобила е ниво на оборудване Dynamic, към което вече са добавени преден и заден парктроник, система за аварийно спиране, допълнително осветление в салона, функция за контрола на „слепите“ зони, звуково предупреждение за приближаване на кръстовище, панорамен монитор и интелигентно огледало за задно виждане.

 

По предварителни данни, базовата стойност на Toyota RAV4 Outdoor ще е 42 500 евро. Засега не е ясно, кога тази версия ще излезе на пазара.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ